Ako ste na “staroj cesti” između Splita i Zagreba, zaustavite se na Plitvice ART FARM i garantiramo da ćete sigurno pronaći nešto za sebe i svoje najdraže!

U neposrednoj blizini Nacionalnog parka Plitvičkih jezera u nizu prirodnih ljepota na adresi Grabovac 257a, smjestio  se ART FARM neobična priča za kušanje i kupnju najkvalitetnijih hrvatskih gastro proizvoda poput lokalnih sireva, meda, bučinog ulja, likera, čajeva…, a sve sa oznakom “Lika quality” ili vrhunski proizvodi nagrađivani na gastrosajmovima. Stoga Plitvice Art Farm, ponosno prezentira turistima sa garancijom samo ono najbolje!

ART FARM će vas uvesti i u bajkoviti svijet autohtonih umjetničkih hrvatskih suvenira  koje je Udruga “Kuća hrvatskog dizajna” pomno odabrala, okupivši  umjetnike i dizajnere, da ponudi Turistima samo ono najbolje i originalno. Mirisni proizvodi od lavande, sapuni izrađeni od pomno odabranog  bilja plitvičkoga kraja, jedinstven su doživljaj za sve osjete.

Potpuno upoznavanje kraja pružiti će mogućnost najma bicikla, E-bicikla, posebice na vođenim tajanstvenim turama po stazama naših ličkih medvjeda, veličanstvene poglede na bogati krajolik uz zanimljive legende i događaje #plitvicebike

Osnovne informacije i kontakt:

Plitvice ART FARM

Grabovac 257 a

Email: plitvice.artfarm@gmail.com

Web: www.plitviceartfarm.com 

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE