Raznovrsno sezonsko povrće i voće proizvedeno na ekološki način pronaći ćete na našem imanju Eko Klanac...

Obitelj Sabljak uz turizam, od 2005. godine bavi se i uzgojem voća i povrća  Imanje Eko Klanac uz tri drvene kućice koje se iznajmljuju, čine njive i oranice na kojima se svake godine uzgaja raznoliko povrće – krumpir, luk, mrkva, cikla, grah, paprika, krastavci, rajčica…

Cijelo gospodarstvo prošarano je voćkama jabuke, kruške i šljive. Sve što se može ubrati, može se bez straha i konzumirati jer je uzgojeno na posve ekološki način u okruženju šuma, brda i mnoštva livada u neposrednoj blizini nacionalnog parka Plitvička jezera bez mogućnosti doticaja s zagađivačima ili komercijalnim gospodarstvima.

Za one koji brinu o svom zdravlju i vole okusiti povrće i voće onakvo kakvo je moguće uzgojiti samo uz pomoć prirode, doći će na pravo mjesto. Posjetitelji mogu kupiti sve što se uzgaja i proizvodi, a to isto mogu i pripremati u svojoj kućici. Ukoliko netko želi kupiti nešto od povrća i voća, može to učiniti iako nije posjetitelj kućica za odmor. U tom slučaju, dovoljno nas je kontaktirati na bilo koji način.

 

Osnovne informacije i kontakt:
OPG Eko Klanac

Ljubica Sabljak

Jelov Klanac 246

e-mail: ivica.sabljak@ka.t-com.hr  lj.sabljak9@gmail.com

web: www.eko-klanac.com

tel.: +385 91 896 3661

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE