Posjetite muzej najstarijeg umjetnika- prirode i pogledajte djelo koje je nastajalo milijunima godina. Upoznajte način na koji nam je voda strpljivim radom podarila ovaj biser podzemlja. Osjetite trenutak vječnosti dok prolazite kroz dvorane i hodnike Gornje Baraćeve špilje od samog ulaza i Dvorane guano, kroz Dvoranu slonovih nogu, prepunu sigastih struktura (stalagmita i stalaktita) i do desetak metara visokih stupova (stalagnata). Bacite pogled u Zmajevo ždrijelo i Dvoranu izgubljenih duša, koje u sebi kriju dio daleke prošlosti te iskusite ljepotu apsolutne tame.

Provedite 40 minuta u ugodnoj šetnji i pogledajte ovaj biser uz pratnju našeg vodiča koji će Vam na zanimljiv i lako shvatljiv način približiti svijet podzemlja te Vas upoznati sa dugom povijesti ove špilje koja je i uz posebnu rasvjetu (led diode) zadržala svu svoju mističnost. Dvorane i kanali su velebni i lako prohodni za sve kategorije posjetitelja od najmlađih do najstarijih.

 

JAVNA USTANOVA BARAĆEVE ŠPILJE
Nova Kršlja BB, 47245 Rakovica, Croatia

Tel: 047 782-113
E-mail: info@baraceve-spilje.hr (najave grupa i upiti)
E-mail: ravnatelj@baraceve-spilje.hr
Web: www.baraceve-spilje.hr

 

RADNO VRIJEME I CIJENE

U razdoblju od 15. do 24. listopada 2021., individualnim posjetiteljima će biti omogućen posjet Gornje Baraćeve špilje po promotivnoj cijeni, odnosno 35% popusta na redovnu cijenu ulaznica.

Redovna cijena ulaznice – Odrasli 60,00 HRK popust 35% = 39,00 HRK

Redovna cijena ulaznice – Djeca (7-18) 30,00 HRK popust 35% = 19,50 HRK

Redovna cijena ulaznice – Studenti, umirovljenici, planinari, izviđači 50,00 HRK popust 35% = 32,50 HRK

Za individualne posjete prethodna najava nije potrebna.

NOVOSTI: [BARAĆEVE ŠPILJE] OTVORENE NOVE PJEŠAČKE STAZE

 

 

FOTOGALERIJA (Baraćeve špilje)

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE