[HTZ] Nagradni natječaj „Osmisli kreativni itinerer“

Osmisli kreativni itinerer i osvoji bogate nagrade!

U sklopu nove blagdanske komunikacijske platforme „Croatia Full of Magic“, koju Hrvatska turistička zajednica provodi do sredine siječnja 2021. godine putem društvenih mreža Facebook, Instagram i Twitter, provodi se i kreativni natječaj Osmisli kreativan itinerer koji je namijenjen domaćim gostima, u sklopu kojeg možete osvojiti različite poklon pakete ili jednu od dvije glavne nagrade koje uključuju produženi vikend boravak u 2021. godini u hotelu Frankopan u Ogulinu te na ranču Ramarin u Slavonskom Brodu, pobjednicima nagradnog natječaja projekta #prviput.

 

U kreativnom natječaju „Osmisli kreativan itinerer“ sudjelovati mogu svi državljani Republike Hrvatske stariji od 18 godina i to na način da ispod fotografije vezane uz kreativni natječaj ostave komentar u kojem će izraditi idealan itinerer za godišnji odmor. Itinerar treba biti dug do 100 znakova i vezan isključivo za odredišta u Hrvatskoj, a potrebno je opisati neku skrivenu destinaciju ili kutak, neiskorišteni turistički potencijal, najbolje mjesto za fotografiranje, skrivenu plažu, kupalište, šetnicu, najljepši pogled, lokalni specijalitet i slično.

Nagradni natječaj traje od 18. prosinca 2020. do 6. siječnja 2021. do ponoći, a pobjednike će izabrati tročlani žiri i dobitnike javno objaviti 11. siječnja 2021. na Facebook stranici Hrvatske turističke zajednice. Više informacija o kreativnom natječaju možete pronaći putem ove poveznice.

 

pravila-nagradnog-natječaja-1024x478

 

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE