[HTZ] Croatian Virtual Get2Gether

B2B RADIONICE - za slovensko i poljsko tržište

Hrvatska turistička zajednica u suradnji sa Predstavništvom HTZ-a u Sloveniji i Predstavništvom HTZ-a u Poljskoj, a u sklopu projekta Croatian Virtual Get2Gether, organizira virtualne poslovne radionice za tržište Slovenije i tržište Poljske. U želji da predstavnicima hrvatskog turističkog gospodarstva (smještajno ugostiteljski objekti, putničke agencije, DMC, TZŽ) omogući virtualne sastanke s partnerima iz Slovenije i Poljske kako bi na taj način bili u izravnim kontaktima na tržištu, razmijenili informacije, susreli nove partnere te dogovorili suradnju.

Sudjelovanje na poslovnoj radionici je besplatno te se može prijaviti jedan predstavnik po turističkom subjektu.

  1. Croatian Virtual Get2Gether B2B – Slovenia  17.3.2021.
  1. Croatian Virtual Get2Gether B2B –  Poland 18.3.2021.

Svi prijavljeni/registrirani sudionici imat će mogućnost traženja pravog partnera i zakazivanja virtualnog sastanka putem svog virtualnog profila koji se kreira tijekom prijave. Trajanje pojedinačnog sastanka predviđeno je na 20 min.

Hrvatska turistička zajednica ovim putem zadržava pravo otkaza svake poslovne radionice u slučaju nedostatnog interesa sudionika, više sile ili drugog opravdanog razloga, a o čemu je dužna obavijestiti prijavljene sudionike. U slučaju više sile poslovna radionica može biti otkazana do dana njenog održavanja.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na workshop@htz.hr.

X
COVID 19 - INFORMACIJE