[BOŽIĆNI SAJAM] Predstava „Božićna čarolija“, DJ I’m

Bliži nam se naš Božićni sajam pa donosimo još nekoliko detalja...

Vrijeme je adventa, a za tu prigodu otputovali smo čak do Sjevernog pola kako bi doveli Djeda Božićnjaka i u Rakovicu!  Božić je čarobno doba, a svima nam znani Djedica, kroz priču i pjesmicu, na prigodno ukrašenoj pozornici dočarati će djeci život na sjevernom polu, čarobni život koji je pun čarolije, iznenađenja i veselja. Djedica će potruditi razveseliti dječja srca, zato ničije ručice neće ostati prazne nego će biti pune slatkih darova. A za kraj, svi zajedno zaplesati ćemo baš onako kako to rade na sjevernom polu. Svi zainteresirani moći će se i slikati sa Djedom Božinjakom !

Podsjećamo za vrijeme sajma organizirana je HUMANITARNA BOŽIĆNA TOMBOLA gdje se uz simboličnih 20,00kn/kupon sudjeluje u izvlačenju bogatih nagrada, o tome smo već pisali pa popis nagrada možete pronaći klikom na sliku:

Okušajte svoju sreću i možda baš vi budete jedan od sretnih dobitnika!

 

Za zabavu u večernjem terminu pobrinut će se DJ I’m od 19:00 sati koji će nas uz zvukove house glazbe pokrenuti na ples, a da uz fantastičnu atmosferu house glazbe ne bi ostali gladni i žedni, pobrinut će se FAST FOOD BBQ koji će u ponudi imati buncek sa zeljem, kobasice, hot dog, fritule, sendviče, neizostavno piće svih adventskih događanja – kuhano vino, ali i još mnogo toga.

 

Veselimo se zajedničkom druženju!

X
COVID 19 - INFORMACIJE