[BESPLATAN WEBINAR] TRENDOVI BOOKIRANJA SMJEŠTAJA U 2021.

Baviš se iznajmljivanjem privatnog smještaja? Zanima te koji su turistički trendovi i kako se pripremiti za sezonu 2021.?

Može se reći da je 2020. bila jedna od najizazovnijih godina po pitanju turističkog sektora. COVID kriza potaknula je brojne promjene u svijetu iznajmljivanja smještaja. Neke od tih promjene su fleksibilna otkazivanja, nove tržišne cijene, kraći booking window tj. last minute rezervacije. Još je veći naglasak na čistoći, privatnosti i sigurnosti. O ovim, ali i ostalim promjenama i trendovima vezanim za bookiranje smještaja u 2021., saznajte više na besplatnom webinaru u organizaciji Direct Bookera. Webinar će se održati 18.veljače u 17 sati na Zoom aplikaciji.

Direct Booker je u TOP 10 svjetskih Vacation Rental Agencija koja ujedno nudi i tehnološka rješenja i proizvode, te svjetski vodeći franšizni model u industriji kratkoročnog iznajmljivanja smještaja. Višestruko nagrađivana agencija od strane najvećih svjetskih imena u svijetu turizma, kao što su Shortyz, Booking.com, Airbnb, Expedia, Rentals United.

 

Prijavi se na besplatni webinar u organizaciji Direct Bookera, jedne od vodećih agencija u industriji kratkoročnog iznajmljivanja smještaja. Webinar će voditi vlasnik i suosnivač Direct Bookera, Nino Dubretić. Predavanje će se održati na hrvatskom jeziku.

Prijave su obvezne, a prijaviti se možete do 17.2. putem:
Za prijavu je potrebno poslati ime, prezime, e-mail i broj telefona.
X
COVID 19 - INFORMACIJE