BeaR’s LOG – Najorginalniji smještaj 2017.

Danas je započeo jedan od najposjećenijih turističkih skupova u Hrvatskoj, 4. Forum obiteljskog smještaja (FOS), koji se i sutra održava u Zagrebu, u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma.

FOS je najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja kojeg organizira Hrvatska gospodarska komora i Zajednica obiteljskog turizma pri HGK, a tijekom ovogodišnjeg dvodnevnog skupa bit će organizirane prezentacije o rezultatima, trendovima i novostima u zakonodavstvu, stručni paneli, edukativne radionice na temu prodaje, marketinga i podizanja kvalitete, kao i izložbeni prostor gdje će sudionici imati priliku umrežiti se s izlagačima proizvoda i usluga relevantnih za obiteljski smještaj.

U sklopu Foruma danas su se dodijelila priznanja najboljim mikro i malim poduzetnicima obiteljskog turizma u akciji „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2017.“. Iznimna nam je čast priopćiti da jedna nagrada stiže i u Plitvičke doline, i to upravo zahvaljujući Dragani i Ivanu Meštrović koji su svoj objekt BeaR’s LOG prijavili u kategoriju Najogrinalniji smještaj 2017. te opravdano nagradu i osvojili. A kako izgleda najorginalniji smještaj 2017. pogledajte na web stranici  BeaR’s LOG 

BeaR’s LOG je nastao iz jedne velike ljubavi prema drvetu i njegovoj ljepoti.Težili smo boravak u kući pretvoriti u nešto posebno i jedinstveno. Rustikalan izgled i miris drveta daju kući udoban i topli osjećaj boravka.“ – poručuju Meštrovići, vlasnici smještaja BeaR’s LOG.

Ovim putem čestitamo BeaR’s LOG-u na osvojenoj nagradi te im želimo uspješan nastavak rada! BRAVO!

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE