[BARAĆEVE ŠPILJE] ZA VIKEND 2. BARAĆ FOREST TRAIL

U subotu, 26.10., svi putevi vode u Plitvičke doline!

Ostalo je još samo dva dana do zadnjeg kola KontinenTrail lige, koja se zatvara sa utrkom Barać Forest Trail.

 

Idealna prilika da se promovira sport, trčanje i zdrav način života kod djece i odrasli upravo je ova sportska manifestacija koju u subotu 26. listopada 2019. Javna ustanova Baraćeve špilje organizira u suradnji sa AK Plitvice, na jedinstvenom lokalitetu – u Baraćevim špiljama, kako je i naziv utrke. Ovisno o uzrastu i fizičkoj spremi, natjecateljima su u ponudi tri staze: BUNIKA TRAIL 27 km, ŠIŠMIŠ TRAIL 14 KM i ZERCA TRAIL 4 km. Prijaviti se možete na sljedećem linku: BARAC FOREST TRAIL – PRIJAVE 

 

Autor: Rade Jug, Barać Forest Trail 2018

 

Kako bi se smanjila gužva na dan utrke, podjela paketa održati će se i dan ranije u Rakovici! U vremenu od 17 do 19.00 sati u prostorijama JU Baraćeve špilje na adresi Rakovica 29C! Prostor DVD Rakovica (link na google maps: https://maps.app.goo.gl/gbvTXBDpmx7wVACy5)

 

Startni paket za prijavljene od 15.10.

 

Na dan utrke, organizatori su pripremili i utrke za djecu, i to po sljedećim kategorijama:

  • vrtic 100 m
  • Predskolci 100 m
  • 1-4 razred 300 m
  • 5-8 razred 800 m


Start dječjih utrka je u 13.00 sati, a prijave su na sam dan utrke od 11.00 do 13.00 sati. Najmlađe očekuju odlične nagrade, besplatno sudjelovanje i startni paketi, druženje i zabava.

 

Dječji startni paket

Organizatori su se zaista potrudili pa su svim natjecateljima omogućili i puno drugih pogodnosti:

Za sve pogodnosti potrebno se unaprijed najaviti i vrijede isključivo na datume 26.10 i 27.10.2019 uz pokazivanje vašeg startnoj broja sa utrke!

 

Podsjećamo, u NP Plitvička jezera ovaj tjedan održava se PROMOTIVNI TJEDAN , pa ulaznice možete kupiti po vrlo povoljnijim cijenama. Tijekom promotivnog tjedna aktualne su sljedeće cijene ulaznica (isključivo za online kupnju):

Odrasli: 50,00 kn

Studenti: 30,00 kn

Djeca (7-18 godina): 20,00 kn

Djeca do 7 godina i osobe s posebnim potrebama s invaliditetom i preko 50% imaju gratis ulaz. Osobe s posebnim potrebama s invaliditetom preko 50% gratis ulaznicu će dobiti na ulazu uz predočenje valjane iskaznice. Za djecu do 7 godina i osobe s posebnim potrebama s invaliditetom preko 50% nije potrebno unaprijed rezervirati ulaznice.

 

Za još više informacija možete se obratiti organizatorima utrke na e-mail a.k.plitvice@gmail.com   ili pratite službenu facebook stranicu utrke:

 

Dođite, trčite, uživajte i upoznajte Plitvičke doline! 🤩🏃🏃‍♀️ 

X
COVID 19 - INFORMACIJE