Božićni sajam u Rakovici

Na prostoru placa u Rakovici ove godine održat će se treći po redu Božićni sajam.

Na Božićnom sajmu u Rakovici 21.12.2017. godine odvijat će se bogat i veseo blagdanski program. Najviše dječje pažnje i oduševljenja vjerojatno će privući žive jaslice i doček Djeda Božićnjaka te njegovih pomoćnika – vilenjaka.

Širit će se taj dan Rakovicom okusi i mirisi koji nagovještavaju da je Božić pred vratima. Na pozornici će se odvijati božićni program uz dječje predstave, predstavljanja športskih klubova, božićno kolo malih KUD-ovaca te podjelu darova Djeda Božićnjaka i vilenjaka. Kako uz blagdane vežemo i vesele božićne pjesme tu su Tona Butina & Julijana Tutić te č.s. Mira Turkalj koja će Vam otpjevati najljepše božićne pjesme, koje svi znamo i volimo.

U veselom blagdanskom raspoloženju u prostoru šatora biti će za svakoga po nešto, razgledajte i kupite sir, lavandu, razne božićne rukotvorine, božićne kolače, pšenicu ili Božićnjak. Za najmlađe bit će u ponudi šećerna vuna, kokice, igračke i baloni. Topla ponuda jela i pića čekat će na vas – fritule, mini krafnice, kobasice, hot-dog, kuhano vino….  Vidimo se!

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE