4. Regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika – Karlovac

4. FOS za regiju Lika - Karlovcac, 12. travanj 2018. u 10 sati, u Karlovcu, u restoranu La Mirage (Donje Mrzlo Polje 155)

Četvrtu godinu zaredom sekcija Zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika – Karlovac organizira godišnje okupljanje pružatelja ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima s područja Ličko-senjske i Karlovačke županije, a zanimljiv je i za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju.

4. Regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika –Karlovac, će se održati 12. travnja u Karlovcu u restoranu La Mirage (Donje Mrzlo Polje 155) u 10 sati.

Stručni i zanimljivi predavači u svojim će vas izlaganjima upoznati s alatima za unapređivanje kvalitete obiteljskog smještaja, trendovima u obiteljskom smještaju, zakonodavnoj regulativi, digitalnom marketingu, a sve to uz primjere dobre prakse. Predavači su stručnjaci iz javnih institucija i realnog sektora, a iz redova privatnih iznajmljivača predstavit će se iskustva na primjerima vlastite dobre prakse. Tijekom trajanja Foruma istovremeno će se održavati B2B susreti izlagača, koji će predstaviti svoje usluge specijalizirane za unapređenje obiteljskog smještaja te vam biti na raspolaganju za sva vaša pitanja i mogućnost poslovne suradnje.

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, uz obvezu potvrđivanja dolaska online prijavnicom. Predviđeno je vrijeme trajanja Foruma od 10 do 16 sati. Registracija sudionika počinje u 9.30.

Uskoro će biti objavljen program o kojemu ćete biti pravovremeno obaviješteni, a do tada si rezervirajte svoje mjesto ovdje. Ispred jednog poslovnog subjekta (smještajnog objekta) može sudjelovati i više osoba. Još sudionika možete dodati klikom na Dodajte sudionika na prijavnom obrascu.

 

ONLINE PRIJAVNICA za sudjelovanje

X
COVID 19 - INFORMACIJE