4. REGIONALNI FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA ZA REGIJU LIKA-KARLOVAC

ČETVRTAK, 12.04.2018. – KARLOVAC, RESTORAN „LA MIRAGE“

Podsjećamo Vas da će se 4. Regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika –Karlovac održati 12. travnja u Karlovcu u restoranu La Mirage (Donje Mrzlo Polje 155) s početkom u 10 sati.

Četvrtu godinu za redom sekcija Zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika – Karlovac organizira godišnje okupljanje pružatelja ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima s područja Ličko-senjske i Karlovačke županije, a zanimljiv je i za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju.

Stručni i zanimljivi predavači u svojim će vas izlaganjima upoznati s alatima za unapređivanje kvalitete obiteljskog smještaja, trendovima u obiteljskom smještaju, zakonodavnoj regulativi, digitalnom marketingu, a sve to uz primjere dobre prakse. Predavači su stručnjaci iz javnih institucija i realnog sektora, a iz redova privatnih iznajmljivača predstavit će se iskustva na primjerima vlastite dobre prakse. Tijekom trajanja Foruma nekoliko izlagača će predstaviti svoje usluge specijalizirane za unapređenje obiteljskog smještaja te vam biti na raspolaganju za sva vaša pitanja i mogućnost poslovne suradnje.

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, uz obvezu rezervacije svoga mjesta online prijavnicom. Ispred jednog poslovnog subjekta (smještajnog objekta) može sudjelovati i više osoba. Još sudionika možete dodati klikom na Dodajte sudionika na prijavnom obrascu.

U privitku Vam dostavljamo i program Foruma, koji možete pronaći i na poveznici OVDJE. Ovaj poziv molimo slobodno proslijedite svojim kolegama i poslovnim partnerima za koje smatrate da bi mogli imati interes za sudjelovanje.

 

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE