PRIJAVE ZA SUDJELOVANJE: 3. tjedan štrudle u Karlovačkoj županiji 10.09.-16.09.2018.

ŠtrudlaFest je nastao kao logičan slijed “Iz Jaškova za svijet… štrudla za Guinnessa” kada je u Jaškovu kraj Ozlja u Zelenom srcu Hrvatske u Karlovačkoj županiji, 06.09.2015. izrađena najduža štrudla na svijetu i postavljen Guinnessov rekord od 1479,38 cm.

 

 

Čak 23 ugostiteljska objekta sudjelovala su u 2. Tjednu štrudle u Karlovačkoj županiji, održanom 2017. godine, a prema anketi, gosti iz svih dijelova Županije, ali i cijele Hrvatske su dolazili ciljano u restorane s namjerom kupnje štrudle, a mnogi restoranu nisu stizali napraviti dovoljne količine. To govori koliko je Tjedan štrudle, kao podprojekt manifestacije ŠtrudlaFest, uspješan.

Upisivanjem Karlovačke štrudle u Guinnessovu knjigu rekorda, stvoren je temelj i logična tema karlovačkog gastro tjedna u kojem će se gostima cijeli tjedan posluživati štrudla s različitim punjenjima (odabir restorana) po promotivnim cijenama.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane ugostitelje da se uključe u projekt do 20.08.2018. sa popisom okusa i potvrdom sudjelovanja na info@tzkz.hr

Organizacijski tim ŠtrudlaFesta

 

Nakon što bude dostupno više informacija u vezi prijavljenih ugostitelja, popis će biti objavljen na našem webu.

 

X
COVID 19 - INFORMACIJE