Degenija je zaštićeni Velebitski cvijet, a restoran Degenija je ugodan obiteljski ugostiteljski objekt, smješten 5 km prije ulaza u Nacionalni park Plitvička jezera, naselje Selište Drežničko.

Smješten uz cestu D1, restoran je tijekom godina postao omiljeno mjesto za sve putnike i prolaznike koji putuju prema Jadranu, ali također i za sve turiste koji posjećuju naš najstariji i zaista jedinstven Nacionalni park Plitvička jezera koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a od 1979. godine.

U ugodnom unutarnjem prostoru restorana su 92 sjedeća mjesta, dok na terasi imaju 60 sjedećih mjesta. S terase restorana uživajte u hrani i prekrasnom panoramskom pogledu na okolna sela koja se stapaju s nizinama i šumovitim brdima.

Ponuda hrane u restoranu uglavnom je na bazi mesa, što je i odlika cijeloga kraja. Razna topla i hladna predjela, jela sa roštilja, tjestenine te razni kolači i slastice zadovoljit će i one najizbirljivije. U našoj pecari tijekom ljetnih dana i po narudžbi pripremamo ukusne domaće specijalitete poput teletine i krumpira ispod peke te janjetine i odojka s ražnja. U ponudi imamo i pizze koje pripremamo u krušnoj peći, dok razne kolače, torte i slastice za desert izrađujemo u vlastitoj slastičarnici.

Uz Restoran degenija dostupan je smještaj u Degenija Annex  te u Hotelu Degenija ****.

 

Osnovne informacije i kontakt:

Restoran Degenija
Selište Drežničko 57
47245 Rakovica
Croatia

Radno vrijeme:
07:00 – 23:00 h

Tel: 047 782 060
Fax: 047 782 352

info@hotel-degenija.com
www.restoran-degenija.com