Želite li se prepustiti čarima netaknute prirode, opustiti i uživati u aktivnom odmoru, dođite na Ranch Equus Igni, smješten u neposrednoj blizini NP Plitivička jezera.

Jašući kroz šume, livade, žitna polja, planinske staze i doline rijeka doživjet ćete zadivljujuću raznolikost Velebita i okolnih predjela na kojima je sniman legendarni film Winnetou. Doživite čisti zrak, tišinu, pjev ptica i nezagađen okoliš uz predivne pejsaže koji oduzimaju dah. Obilazak prirode na konjima najmanje uznemirava životinjski svijet i omogućuje vam neposrednu blizinu s divljim životinjama.

Škola jahanja

Terensko jahanje u okolici Rancha u trajanju od 1 do 3 sata

Jednodnevi izleti do NP Plitvička jezera ili Baraćevih špilja (5-7 sati jahanja). Jašući obilazimo prirodne i kulturne znamenitosti kraja s pauzom za ručak u restoranu ili u prirodi

Višednevne jahaće ture (trekking) u trajanju od 2 do 4 jahaća dana uključuju: 5 do 7 sati (35-40 km) jahanja dnevno s vodičem, noćenje u objektima privatnog smještaja s večerom i doručkom iz bogate gastronomske ponude kraja, ručak u prirodi tijekom odmora, obilazak prirodnih i kulturnih znamenitosti destinacije:
– 2 do 4 dana jahanja – obilazak područja NP Plitvička jezera i okolice
– 4 dana jahanja – obilazak područja NP Plitvička jezera i okolice, dolina rijeke Gacke
– 8 dana jahanja – NP Plitvička jezera, doline rijeka Gacke i Like, NP Sjeverni Velebit


Info & kontakt:

Ranch Equus igni

Jelov Klanac, Rakovica

E-mail: equus@email.t-com.hr

Web: www.horseriding-croatia.com

Facebook: Ranch Equus igni

Instagram: @ranchequusigni

tel.: +385 98 909 7856

+385 99 820 6661

+385 98 963 9379